Nyolcaddöntős a Mocsai-csapat, beismerte a doppingot a sztárkerekes - Reggeli hírek

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu reggeli összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


 

Dakar 2013: Az autósok között a spanyol Nani Roma volt a leggyorsabb a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali csütörtöki, 12. szakaszán, a chilei Fiambalá és Copiapó között. Bővebben itt!

Manchester United: Kiújult bélproblémái miatt ismét idő előtt ért véget a szezon Darren Fletcher, a Manchester United skót labdarúgója számára. Bővebben itt!

Kézilabda: A lengyel válogatott egy utolsó pillanatokban szerzett góllal nyert a szerb csapat ellen a Spanyolországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság csütörtöki játéknapján. Bővebben itt!

Kézilabda: A magyar válogatott bejutott a nyolcaddöntőbe a spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután az eddig százszázalékos horvát csapat legyőzte az egyiptomi együttest a madridi csoport negyedik fordulójában. Bővebben itt!

Ökölvívás: A hivatalos bejelentés szerint Vlagyimir Klicsko április 6-án lép legközelebb ringbe. A tervek szerint Vitalij is ebben a hónapban húzhat majd kesztyűt. Bővebben itt!

Dopping: Lance Armstrong elismerte, hogy a kilencvenes évek közepe óta az EPO, a vérátömlesztés és tesztoszteron "koktéljával" doppingolt. Bővebben itt!

Tenisz: A korábbi tervekhez képest már egy héttel korábban, a február 4-én kezdődő chilei tornán visszatér a pályára Rafael Nadal, a spanyolok volt világelső teniszezője. Bővebben itt!

A nap további fontos sporthírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt - kattints!

Videók