Haaland félre néz: már szólt is az ügynökeinek

Kylian Mbappé vagy Erling Haaland? A Real Madrid csatárt akar igazolni. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A Real Madrid sokakat meglepett azzal, hogy Karim Benzema Szaúd-Arábiába távozását követően sztárcsatár nélkül vágott neki az idei szezonnak, de 2024 nyarán is ott a lehetőség, hogy a világ két vitathatatlanul legjobb csatárát szerződtessék. Az egyikük Erling Haaland.

Kylian Mbappé természetesen az a név, akit az elmúlt két évben a legerősebben kapcsolatba hoztak a Real Madriddal, és mivel 2024-ben lejár a szerződése, a madridiak valószínűleg szerződést ajánlanak neki. A Relevo fenntartja, hogy Mbappe jövő nyáron is a Real Madrid prioritása marad.

Ugyanakkor azzal is tisztában vannak, hogy Erling Haaland is opció lehet számukra. A Manchester City sztárja a táborának, és így az ügynökségének is tudtára adta, hogy még mindig "álmodik" arról, hogy a Real Madridban játsszon, és szeretné "nyitva tartani ezt az ajtót ". A Real Madridnak állítólag van egy kivásárlási ára, amit aktiválhatnának a norvég sztárért.

Ha a Real Madrid lemaradna Mbappéról, akkor fokozná a szerződtetésére irányuló erőfeszítéseit. Azt is megjegyzik, hogy bár nem lehetetlen, de nem valószínű, hogy mindketten érkeznek. A Manchester City egy új szerződést kínálna neki egy fizetésemeléssel, hogy elhárítsa az érdeklődőket, de ez a záradék azt jelenti, hogy a madridiaknak bőven lesz mit mérlegelniük a következő hónapokban.

Mindez azok után a hírek után érkezik, amelyek szerint a Real Madrid vezetősége nem egyöntetűen szeretné Mbappét a klubhoz hozni, és egyesek úgy vélik, hogy Haaland egyrészt kevésbé zavaró jelenlétet jelentene, másrészt jobban illeszkedne Vinicius Junior és Rodrygo Goes mellé. Még nem tudni, hogyan alakulnak a dolgok, de úgy tűnik, Mbappé nyári döntései valószínűleg az egész európai futballra kihatással lesznek.

Borítókép: Visionhaus/Getty Images

Videók