Armstrong mindent kitereget, Mourinho lett 2012 legjobb edzője - A nap hírei

Érdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sport365.hu esti összefoglalójában egy csokorba szedi a nap addigi legfontosabb híreit, hogy semmiről ne maradj le.


Kerékpársport: A jövő csütörtökön adásba kerülő Oprah Winfrey Showban nyilatkozik először Lance Armstrong, a kerékpársport legnagyobb doppingbotrányának főszereplője azóta, hogy életre szóló eltiltással büntették. Bővebben itt!

Magyar válogatott: Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy érzi, annak ellenére képes lesz majd továbbra is a legmagasabb szinten futballozni. Bővebben itt!

Orbán: Magyarország miniszterelnöke is megszólaltatott a magyar-román zárkapus mérkőzés híre kapcsán. Bővebben itt!

IFFHS: José Mourinho, a spanyol bajnok Real Madrid vezetőedzője volt az elmúlt év legjobb klubtrénere a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. Bővebben itt!

Magyar-román: A legnagyobb román napilap, az Adevarul megszólaltatta a Román Szurkolói Szövetség (ASR) vezetőjét, Florin Andreit a zártkapus magyar-román meccsel kapcsolatban. Bővebben itt!

Kézilabda: A magyar férfi kézilabda-válogatott célja, hogy a legjobb nyolc közé jusson a pénteken kezdődő spanyolországi világbajnokságon. Bővebben itt!

Olasz foci: Weisz Árpádra, a Bologna és az Internazionale egykori magyar edzőjére emlékeznek a két labdarúgócsapat jövő keddi, milánói kupamérkőzésén. Bővebben itt!

FIFA-gála: Orbán Viktor hétfőn Zürichben volt a FIFA-gálán, ahol - többek között a Barcelona korábbi sikeredzőjével Pep Guardiolával is találkozott. Bővebben itt!

Forma-1: Sergio Pérez megérkezett a McLarenhez! A csapat Twitter oldalára posztolt egy fotót, amin a mexikói pilóta Martin Whitmarsh csapatfőnökkel parolázik. Később a sajtónak is nyilatkozott. Bővebben itt!

Spanyol foci: Bár többen helyette szeretnének valakit látni a katalán alakulatnál, a klub vezetősége bízik a válogatott kapusban, és hamarosan ennek írásos bizonyítékát is fogja adni, olvasható a sport.es-en. Bővebben itt!

Kézilabda: A kétszeres magyar bajnok Pick Szeged férfi kézilabdacsapata fél plusz három éves szerződést kötött a montenegrói válogatott jobbszélsővel, Marko Lasicával. Bővebben itt!

Labdarúgás: A német Bild Zeitung szerint az Arsenal még januárban le akarja igazolni Szalai Ádámot, a Mainz magyar válogatott támadóját. Bővebben itt!

A nap további fontos hírei, tudósítások, videók, érdekességek egy helyen itt - kattints!

Videók