„Annyi rablást éltem át a Real Madrid ellen, hogy elfelejtettem a részleteket” – mesélte a korábbi Barcelona játékos

Vidal szavai nem újdonságok, nem nyugszik a haragja a Real Madrid ellen. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A chilei középpályás, Arturo Vidal ismét a nyilvánosság elé állt a Real Madriddal szembeni ellenszenvével, és újabb nyilatkozataival kétségbe vonta az elmúlt évek európai trófeagyűjtésének tisztességét.

A korábban a Bayern Münchenben, a Juventusban és a Barcelonában is megfordult Vidal nem szűkölködött a Real Madrid elleni lehetőségekben, de a saját szemszögéből nézve meglehetősen frusztráló a mérlege - a 36 éves játékos mindössze négy győzelmet, négy döntetlent és nyolc vereséget könyvelhetett el ellenük.

Ami Vidalt személy szerint illeti, a Real Madrid ellen kétszer is kiállították, különösen vitatható módon 2017-ben.

„Néha nem vagyok biztos benne, hogy pontosan melyik Real Madrid elleni meccsen történt… A Real Madrid ellen annyi rablást éltem át a pályafutásom során, hogy néha elfelejtem a részleteket. Annyiszor kirabolták a csapataimat."

Vidal is egykori csapattársai mellé állt, amikor összehasonlításra kérték. A Sport közölte a válaszait.

„Luis Suárez vagy Lewandowski? Nem tudom, hogy lesz-e valaha jobb csatár náluk, mint bármelyikük. Lewandowskinak sok jó tulajdonsága van, de én inkább Luis Suárezt részesítem előnyben… Suárezben megvan az a 'huncutság', ami a dél-amerikai játékosokban szokott, és ez Robertben nincs meg.”

Vidal szavai nem újdonságok, nem nyugszik a haragja a Real Madrid ellen, amely megakadályozta őt abban, hogy Bajnokok Ligáját nyerjen.

Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Videók