A Liverpool megtalálhatta Salah utódját

Búcsúzhatnak az egyiptomi sztártól a Liverpoolnál? - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A Liverpool a Premier League éllovasa az Eagles sztárját nézte ki a klublegenda, Mohamed Salah tökéletes helyettesítőjeként.

A Liverpool a hírek szerint egy Crystal Palace támadót jelölt meg Mohamed Salah tökéletes helyettesítőjeként.

Az angol-nigériai Michael Olise a Premier League néhány óriásának a fő célpontja, a Liverpool pedig készen áll lecsapni a tehetséges szélsőre.

A 22 éves játékos kiváló formában játszik ebben a szezonban a Crystal Palace színeiben.

Olise mindössze kilenc meccs alatt öt gólt lőtt és egy gólpasszt szerzett a Premier League-ben.


Formája miatt pedig néhány topcsapat célpontjává is vált, köztük Jürgen Klopp és a Liverpool is a versenyben van az aláírásáért.

A Football365 értesülései szerint Olise szerződésében 60 millió font szerepel a Selhurst Parknál, a Liverpool pedig azt tervezi, hogy megerősíti a támadósorát, Salah esetleges távozására készülve.

A Liverpool csapata állítólag készen áll a 60 milliós záradék teljesítésére, a klub legendája, Salah pedig a szaúdi profi ligába való esetleges átigazolással hozható szóba.

Salah 2025 nyaráig kötődik a Liverpoolhoz, és kulcsfontosságú szerepe volt abban, hogy a klub a Premier League élére állt.

A 31 éves játékos az idei szezonban 20 meccsen 14 gólt szerzett és további nyolc gólpasszt osztott.

Klopp játékosainak azonban néhány hétig nélkülözniük kell a sztárjukat, aki Egyiptom színeiben az Afrika Kupában szerepel.

Borítókép: John Powell/Liverpool FC via Getty Images

 

Videók