A játékvezetők bizottsága is értetlenül áll a Real Madrid-meccs bírójának döntése előtt

Nagyon komoly botrány is kialakulhat a szombaton történt események kapcsán Spanyolországban. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


 Gil Manzano szombat este óta a poklok poklát járja. Azzal, hogy belefújt a Real Madrid győztes góljába, olyan népharag zúdult rá, ami túlmutat a bajnokságon és az országhatáron.

Sok mindent elmond, hogy a bíró döntését még a bravúrosan pontot szerző valenciai játékosok is vitatták, és ők sem értették, ilyen hogyan történhet meg a modern futballban.

A Marca beszámolója szerint a Spanyol Játékvezetők Bizottsága is értetlenül áll a történések előtt, pedig ők egészen az utolsó percekig maximálisan meg voltak elégedve Manzano, és a VAR-szobában ténykedő Munuera Montero munkájával.

A lap szerint a Real Madrid képviselőinél is betelt a pohár, és a bírói döntés nyomán hajlandóak komolyan fellépni a spanyol játékvezetést sújtó problémák ellen. Ahogyan a Marca fogalmaz, az utóbbi évek legnagyobb botránya is kibontakozóban lehet.

Egyelőre nem tudni, hogy a spanyol szövetség, hogy áll majd a kérdéshez, de azt ők is elismerik, hogy a szombati eset begyógyíthatatlan sebet ejtett annak a Gil Manzanónak a karrierjén, akit ezidáig a liga egyik legjobb sípmesterének tartottak.

Fotó: Getty Images

Videók