Usain Bolt is koronavírusos lett

Az olimpiai bajnok néhány napja még nagy társaságban ünnepelte 34. születésnapját.


A jamaicai hírek szerint a nyolcszoros olimpiai bajnok futó, Usain Bolt koronavírus-tesztje pozitív lett.

A Nationwide 90FM jamaikai rádióállomás arról számolt be, hogy a világ leggyorsabb embereként ismert sprinter vasárnap kapta meg a teszteredményeit, amelyek megerősítették, hogy Bolt megfertőződött.

A lap a Nationwide Radio XJ híreire hivatkozva közölte, hogy az olimpiai bajnokon néhány napja végezték el a tesztet, ami ma derült ki, hogy pozitív lett.

null

NNN EXCLUSIVE: @Nationwideradio understands that the legendary, @usainbolt, has contracted #COVID19.The retired Jamaican sprinter is to proceed into isolation as he recovers from the virus.BREAKING STORY - https://t.co/KKlIl5WgqM

Bolt a közelmúltban ünnepelte 34. születésnapját. A születésnapi partira számos vendéget meghívott, többek között a Manchester City támadója, Raheem Sterling, a Bayer Leverkusen játékosa, Leon Bailey és a krikett szupersztár Chris Gayle is tiszteletét tette a bulin.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a jamaikai sportoló produkál-e tüneteket, azt viszont igen, hogy miután megtudta, hogy pozitív lett a tesztje, házi karanténba vonult, egyelőre nem szorul kórházi kezelésre.

Stay Safe my ppl

null


Kép: Drew Angerer/Getty Images

Forrás: rt.com

Videók