Nemzetközi labdarúgás

Dybala nem akar Szaúd-Arábiába menni

Paulo Dybala állítólag elutasította a szaúdi Al-Nassr jövedelmező ajánlatát és új szerződésre vár az AS Románál.

A 30 éves argentin támadó két évvel ezelőtt ingyen érkezett a fővárosba és az elmúlt két szezonban 77 meccsen 34 gólt és 18 gólpasszt jegyzett.

Mivel jelenlegi szerződése 2025 júniusában lejár és a fizetése a Farkasok szemszögéből szinte csillagászati, vagyis szezononként nettó 7 millió euró, így a Roma szeretne vele új megállapodást kötni, hogy így segítsen pénzügyi egyensúlyt teremteni a klubon belül.

De a fővárosiak attól sem riadnának vissza, hogy megfelelő ajánlat esetén eladját az argentínt. Akár Szaúd-Arábiába. Dybala viszont ezt határozottan elutasította.

Dybala ügynökével, Jorge Antunnal az elmúlt napokban felvette a kapcsolatot Al-Nassr és három évre szóló szerződést ajánlottak a Roma sztárjának, szezononkénti 20 millió eurós fizetéssel. Azonban a támadó udvariasan visszautasította az érdeklődést és kikosarazta a szaúdiakat.

Valószínűleg nagy európai klubokkal nem tenne hasonlóan, de egyelőre a 30 éves játékos az AS Roma új ajánlatája vár, mert szíve szerint a következő szezonban is Daniele De Rossi csapatában játszana.

(Fotó: futball-italia)