Tenisz

Djokovic a Kyrgiossal való korábbi ellentétükről beszélt

Nick Kyrgios és Novak Djokovic nem mindig voltak olyan közeli és jó kapcsolatban, mint most, de kettejük viszonya az évek során sokat javult.

Kyrgios egy nagyon szókimondó teniszező, aki nem bánja, ha bármilyen témáról elmondja a véleményét. Ez sok gyűlöletet szított a karrierje elején, miközben nem érdekelte, hogy mások mit gondolnak a véleményéről.

Csak kimondta amit gondolt, de az elméje nem mindig volt összhangban azzal, amit a rajongók vagy az ellenfelei gondoltak. Ez folytatódott a pályafutása során, viszont az utóbbi időben meglehetősen normális megjegyzései voltak, amivel rengeteg rajongót szerzett.

Az egyik ilyen szókimondó esete a COVID-19 világjárvány idején történt, amikor Kyrgios beleszállt Djokovic balszerencsésen alakuló adriai versenyébe. A szerbnek jó szándéka volt az Adria Tourral, de végül katasztrófának bizonyult, amikor néhány játékos elkapta a vírust az ottani tartózkodása közben.

"Nem tudom, mit követtem el, amiért ilyen viselkedést váltottam ki belőled, de érdekes volt ezt követni pár évig. Egy részem azt mondta, hogy "Ne válaszolj, ne vegyél részt benne", de te tovább folytattad, és akkor azt gondoltam magamban: "Nagyon szeretnék vele beszélni", mert nem tudom, mit csináltam ellene" – Djokovic az ellentét megszüntetéséről Kyrgiosszal.

Az ausztrál ellenezte az ötletet, és egészen egyértelmű kifejezéseket használva üzente a külvilág felé. Djokovic ausztráliai deportálása során azonban kibékültek, mert Kyrgios azon kevés játékosok közé tartozott, akik akkoriban nyíltan támogatták Djokovicot.

Borítókép: ATP