Nemzetközi labdarúgás

Csavarral az ügyben, de két Aston Villa-játékost igazolhat a Juve!

Arról már mi magunk is beszámoltunk, hogy a Juventus labdarúgócsapata mindent elkövet annak érdekében, és egyben nagyon közel is áll ahhoz,, hogy a PL-4. helyen záró birminghami klub brazil szélsője, Doulgas Luiz a Copa Améria-szereplést követően ne Angliába, hanem Torinóba folytassa karrierjét.

És akkor itt jön a csavar. Eleinte ugyanis még csak a szurkolók vicceltek a dologgal, azóta viszont – egyes források szerint – maga a dél-amerikai kérvényezte, hogy ha lehetséges, akkor szerelme, a svájci válogatottal nemrégiben hazánkat is megjáró Alisha Lehmann is kerüljön a Juventushoz, egészen pontosan a klub női csapatának kötelékébe.

A világ egyik legnépszerűbb női játékosa – amit 16 milliónál is több Instagram-követő is jelez – az ügylet értelmében nem terhelné brutális mértékben a Juve női csapatának költségvetését, ráadásul a 10 engedélyezetten szerepeltethető külföldi játékos szabálya miatt plusz fejtörést és fezsültséget sem okozna házon belül. 

Az egykor általunk is bemutatott páros érkezése igazi „win-win” szituáció lehet a torinói klub mindkét szakosztályának, nem beszélve az üzletet már egy hónapja szorgalmazó, mindenre elszánt szurkolókról!
 

(Fotó: sportbible.com)