Klopp megmutatta dartstudását - Kiállt a legendás RVB ellen

Szoros meccset hozott a holland-német összecsapás.


Nem mindennapi élményben volt része Jürgen Kloppnak, a Liverpool német menedzserének, ugyanis a SkySports jóvoltából összemérhette dartstudását az ötszörös világbajnok holland dartsjátékossal, Raymond van Barnevelddel.

A Liverpool trénere kiállt a legendás darts játékos, Raymond van Barneveld ellen a Darts Világbajnokság előtt. Amolyan Németország Hollandia összecsapás volt, mivel a piros sarokban (természetesen) Klopp volt, aki a vörösöket Bajnokok Ligája győzelemre vezette az előző szezonban. Az edző honfitársával, Max Hoppal állt össze, aki 2015-ben megnyerte a PDC ifjúsági világbajnokságot.

A kék sarokban pedig a holland duó, Raymond van Barneveld és a Pool edzői stábjából Pep Lijnders.

 
A nagy kérdés csupán csak az volt, hogy Klopp szereti-e a dartsot?

"Szeretjük nézni!" – mondta az 52 éves edző. "Hihetetlen mennyire tudnak a játékosok koncentrálni, nagyon tisztelem őket. Roppant érdekes, hogy tudják megtartani a fókuszt. Az egyik pillanatban még szórakoztatják a közönséget, majd megfordulnak, és maximálisan tudnak összpontosítani."

Szoros meccset hozott a holland-német összecsapás. Hogy ki jött ki jobban? Az alábbi videóból kiderül.Borítókép: Skysports

Forrás: Skysports

 

Videók