Nemzetközi labdarúgás

Csak legyint a Barcelona érdeklődésére a Napoli sztárja

 Európa egyik legragyogóbb balszélsőjét, Khvicha Kvaratskhelia-t már régóta kapcsolatba hozták a Barcelonával.

A katalánok erősítést keresnek erre a posztra a következő átigazolási időszakban, és a hírek szerint figyelemmel kísérték a Napoliban nyújtott teljesítményét, azonban a Camp Nouba való költözése ezen a nyáron valószínűtlennek tűnik.

A Serie A rádiónak adott hétvégi interjújában Kvara édesapja, Badri utalt arra, hogy fia valószínűleg még egy szezont marad Dél-Olaszországban.

"Csak ő döntheti el, hogy marad-e Nápolyban a jövőben, és én tiszteletben tartom minden döntését. De véleményem szerint úgy fog dönteni, hogy a következő szezonban is a Napoliban marad".

Kvaratskhelia jelenlegi szerződése 2027-ig szól, ami azt jelenti, hogy aki szeretné megszerezni a szolgálatait, annak mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, és a pletykák szerint legalább 80 millió euró körüli összeget kellene kiadnia, ez pedig jelenleg elég borsos összeg a blaugrana számára.

Ráadásul, ha a Barca valóban a grúz válogatott játékos mellett dönt, akkor előbb néhány saját játékosától kellene megválnia, hogy beleférjenek a liga pénzügyi szabályozásába.

Fotó: Twitter / Fabrizio Romano