Nemzetközi labdarúgás

Cristiano Ronaldo szíve még mindig a Real Madridért dobog

Portugália csak a végjátékban tudta legyőzni Csehországot a csereként pályára lépő Francisco Conceicaio góljával az F csoport első fordulójában.

Roberto Martinez együttese szinte végig dominált a mérkőzésen, és a 39 éves Ronaldo sem játszott rosszul, ígaz, egy negatív rekordot is megdöntött.

A válogatott csapatkapitánya több csapatnál is megfordult pályafutása során, de úgy tűnik még mindig egyhez húz igazán a szíve.

Többször láthattuk már, hogy egy játékos a korábbi csapata mezét nem hajlandó aláírni, Cristiano Ronaldonál viszont nem ez volt a helyzet.

Egy internetes felvételen jól látható, ahogy Ronaldo egy elé tartott Real Madrid mezt szignózik, hatalmas mosollyal az arcán.

— GuccyWrld (@yg_pato) June 21, 2024

Természetesen a netes felhasználóknak sem kellett több, így reagáltak a videóra, amin szerintük azt bizonyítja, hogy CR hiába hagyta ott a Királyi Gárdát a Juventus kedvéért 2018-ban, még mindig a Real a kedvence.

„Az a mosoly…” – írta az egyikük. Míg egy másik szerint „még mindig hiányzik neki a Madrid”.

„Aki egyszer Madridista volt, az örökre az marad.” – kommentelte egy harmadik.

Hiába játszott a szaúdi Al-Nassrbe igazolása előtt a Sporting, a Manchester United és a Juventus csapatában is, úgy tűnik az ötszörös aranylabdásnál még mindig a Real Madrid az örök favorit.

(Borítókép: Jens Schlueter – UEFA/UEFA via Getty Images)