Ez a váratlan hely pedig nincs máshol, mint a Földközi-tenger partján, még pontosabban Marseille városában. Mert bár sokáig úgy tűnt, hogy Sergio Conceicao lesz a befutó az Olympique de Marseille kispadján, ám a tárgyalások megakadtak a portugál szakember és a francia klub között, így elkezdtek más irányba tapogatózni az illetékesek.

Ekkor került képbe a korábbi Sahtar Donyeck és ex-Brighton vezetőedző, Roberto de Zerbi, aki tavasszal az egyik legkeresettebb szakembere volt Európának, legalábbis az átigazolási hírrovatokban mindenképpen. Most azonban Mohamed Bouhafsi jelentése alapján 48 órán belül minden véglegessé válhat az OM és az olasz szakember frigyét illetően, ami 2027-ig szóló kontraktust jelenthet.

Accord de principe entre l’#OM et Roberto De Zerbi. Contrat de 3 ans. L’OM espère boucler dans les 48h.
Après la lenteur des discussions avec Sergio Conceicao, l’OM s’est tourné vers de Zerbi qui venait de résilier son contrat avec Brighton. Il a tout de suite été sensible à…

— Mohamed Bouhafsi (@mohamedbouhafsi) June 13, 2024

A korábbi Bl-győztes klub elnöke, Pablo Longoria azt reméli, hogy Roberto de Zerbi érkezése új lendületet ad az előző szezont a 8. helyen záró csapatnak, és hogy az olasz vezetésével újra francia élgárdává válnak a következő 3 szezon során.  
 

(Fotó: Borítókép: Getty Images)