Kézilabda

Bajban a győri kézisek: újabb klasszis szenvedett súlyos sérülést

 A Győri Audi ETO KC szombaton Dániában a Midtjylland csapatát fektette két vállra, ám a győzelem ellenére nem lehet felhőtlen a kisalföldiek öröme. Anja Althaus egy ütközés után térdsérülést szenvedett, úgy fest, a német légiósnak elszakadt az oldalszalagja.

 
"Anja az első félidőben egy ütközés során súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, első vizsgálatom alapján úgy tűnik, hogy a jobb térd belső oldalszalagja szakadt el. Hazautazásunk után MRI vizsgálaton fog részt venni, és utána döntünk a kezelés további menetéről. Ha bebizonyosodik, hogy az oldalszalag elszakadt, várhatóan 3-4 hónap kihagyással kell számolnunk” – fogalmazott dr. Szálasy László csapatorvos a klub honlapjának.
 

Kézi: így magyarázta az újabb fájó pofont a Szeged mestere " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A MOL-Pick Szeged csapata szombaton a Nantes gárdáját fogadta a BL-ben. A csongrádiak a Löwen elleni múlt heti vereség után győzelemben reménykedtek, ám ez nem jött össze, a gall gárda 33-30-ra verte Bodóékat. "Ahogy az elmúlt meccseken is, ma sem működött a védekezésünk. Emiatt nem tudtunk egyszerű gólokat lőni, nem vezettünk, ami régebben sikerült.