Nemzetközi labdarúgás

Az Öreg Hölgy új nyakéke: semmi áron sem adja ifjú sztárját a Juve

A Juventus a klub jövőjének biztosítását tervezi. Fabiana della Valle ,a La Gazzetta dello Sport újságírója arról számolt be, hogy az együttes semmilyen körülmények között nem kíván megválni Kenan Yildiztől.

A török futballista 2022 júliusában érkezett a Zebrákhoz, a csatár szerződése lejárt a Bayern Münchennél. Yildiz kezdetben az ifjúsági csapatoknál játszott. Végül azonban Massimiliano Allegritől lehetőséget kapott a felnőtteknél.

A 18 éves játékos ebben a szezonban már 14 mérkőzésen lépett pályára az első csapatnál. Három gólt és egy asszisztot jegyzett, amivel a Frosinone és a Salernitana elleni győzelemhez járult hozzá.

A jó forma miatt más klubok is érdeklődtek Yildiz iránt. Fabiana della Valle azonban hangsúlyozta, hogy a Juventus nem kíván megválni a tehetséges játékostól. A török válogatott érinthetetlen státuszt kapott az Allianz Stadionban. A hírek szerint gyakorlatilag egyetlen ajánlat sem fogja eladásra bírni a Bianconeri tulajdonosait.

A jövőben a klub azt tervezi, hogy tárgyalásokat kezd az új szerződéssel kapcsolatban. A jelenlegi kontraktus 2027-ig érvényes.

Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images