Alonso óriásit bukott - Videó

Ez nem Fernando Alonso pályája.


Fernando ALonso ismét bukott a Dakar Ralin a Toyotával. Az egyik homokdűnén mérte el valószínűleg a dolgot, aminek meg is lett a következménye.

A mai napon a maratoni szakaszt rendezik meg a Dakar Ralin, ahol a versenyzők 500 kilométeres távot tesznek meg. Alonso azonban elég hamar segítségre szorul, miután a szélvédője is betört.

Sergio Lillo on Twitter

Alonso y Coma vuelcan en los primeros km de la décima etapa del #Dakar Ambos han salido ilesos, pero el coche está dañado #Dakar2020 https://t.co/7rszESp324


A Toyota versenyzője az elmúlt napokban kiváló eredményeket ért el, és a 10. szakaszt a 10. helyen kezdhette meg. Előrébb is lehetett volna, ha az első napokban nem veszít sok időt egy szikla miatt.

Sport365.hu - Alonso sziklának csapódott

Az autósok mezőnyében a dél-afrikai Giniel De Villiers nyerte a 2020-as Dakar-rali hétfőn rendezett második szakaszát, mely után a másodikként célba érő argentin Orlando Terranova vette át a vezetést az összetettben. Az al-Wadzsh és Neom között rendezett 367 kilométeres szakaszon az első nap után 11., kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso nekiütközött egy sziklának, emiatt megsérült Toyotája futóműve és kereke.

Forrás: autosport.com

Videók