Michelisz Norbert jó eredményben bízik hazai pályán

A szurkolók nagyon fognak hiányozni a lelátóról.


Michelisz Norbert hazai pályán, nézők nélkül áll rajthoz a WTCR Hungaroringi futamán. A verseny előtti sajtótájékoztatón kérdezték a címvédőt.

- Rendkívül tapasztalt ezen a pályán, ezért feltételezem, hogy meglehetősen pozitívan áll a hétvégi versenyhez?

- Igen, hazai pályára érkezve mindig bízom a jó eredményben. Úgy érzem, nagy fejlesztéseket hajtottunk végre a szezon kezdetéhez képest, és ezen a pályán sikerül majd jól teljesítenünk. Az időjárást meglehetősen nehéz megjósolni, és holnap nagyjából ugyanez lesz.


Fotó: WTCR Press Office (Michelisz és Tassi)

- Általában ez a hétvége a leghangosabb hétvége, és nem az autók miatt. Kár, hogy nem élvezhetjük a szrukolók okozta légkört, ami itt lenni szokott. Mit üzenne azoknak a nézőknek, akik csak a Tv előtt szurkolhatnak?

- Hogy őszinte legyek, amikor értesültem arról, hogy a Hungaroring szerepel a versenynaptár végleges verziójában, hihetetlenül boldog voltam. Kicsit furcsa érzés, hogy pénteken sem voltak szurkolók. De az az üzenetem, hogy támogassanak minket, támogassák Attilát. Nagyon sok magyar érdekeltség van ebben az évben a bajnokságban. Túl kell élnünk ezt az évet, de remélhetőleg legkésőbb jövőre sokan lesznek majd a lelátón.


Fotó: Tóth Zsombor/Shootthespeed

Sport365.hu - Eső és lóerők minden mennyiségben a Hungaroringen

A Super Racing Fesztivál magyar szempontól egy különösen fontos sportesemény. Egyszerre szurkolhatunk majd a túraautó-világkupában és a kamion Európa-bajnokságon szereplő magyar versenyzőknek, például az aktuális világbajnok Michelisz Norbertnek és a korábbi kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbertnek is. A túraautó-világkupán Michelisz mellett Tassi Attila, illetve a Zengő Motorsport három autójában Boldizs Bence, Kismarty-Lechner Gábor és Mikel Azcona is rajthoz áll.

Borítókép: WTCR Press Office
Forrás: WTCR Press Office

 

Videók