Mamma mia! - Vettel élvezi a Ferrarit

Sebastian Vettel ismét Ferrariba ült, de most nem a jól megszokott Forma-1-es autóról van szó, hanem a Ferrari FXX K-ról. Mosolyog, kiabál, ellenkormányoz, és persze nyomja neki.


A négyszeres világbajnok a héten a fioranói tesztpályán próbálhatta ki a Ferrari FXX K-t, és a felvételek alapján nagyon élvezte a tesztköröket. Nem csak élvezte, de nem is kímélte az ezer lőerős versenyautót, és a padlógáz-ellenkormányzás kombináció közben még a visszaváltásokat is hangosan "kísérte". Mint egy nagy gyerek, aki nem tudja letenni a játékát.

Az eseményre egyébként egy fotózás miatt került sor, melynek eredményét majd a Ferrari Magazin legújabb számában láthatják viszont a szurkolók. Hogy mennyire élvezte az alkalmi tesztet, jól jelzi, hogy Vettel a körözés végén hangos sikításban tört ki, majd – olasz-német keveréknyelven – felkiáltott: „Mamma mia! Ez úgy megy, mint a rakéta!”

Vettel a jövőhéten már újra Forma-1-es autóba ülhet, hiszen következik az idei, második négynapos teszt Barcelonában, ahol az övé lesz az utolsó két nap. 

Videók