Magyarország legfiatalabb kamionpilótája világbajnok akar lenni -VIDEÓ-

Molnár Bendegúz szinte tiniként nyerte meg élete első kamionversenyét. De ennél még több van benne. Világbajnok akar lenni az autósportban.


Erős bemutatkozás élete első kamionversenyén, az USA-ban.

 
 Molnár Bendegúz élete első kamionversenyén. Gyorsan meg is nyerte. 
 
Molnár Bendegúz neve egyelőre csak a kamionsport berkeiben ismert. Azonban fiatalsága és a tapasztaltabbakat megszégyenítő profizmusa/zsigeri tehetsége, miatt érdemes lesz megjegyezni ezt a nevet az elkövetkező évekre. Különösen, hogy nemcsak a kamionok világában, hanem általában az autó-motorsportokban is ismertté válhat a kamaszkorából épphogy kilépett versenyző, ugyanis tehetsége alapján, szinte bármilyen volán mögött sikeres lehet. Most a kamionsportban mutatkozott be. Nem is rossz eredménnyel. 
 
A most 21 esztendős fiatalember azzal vált közismertté, hogy élete legelső kamionversenyén rögvest az első helyen végzett a Mobile International Speedwayen megrendezett futamon. Jutalma a győzelem mellett tízezer dollár volt.
 
Sárosi Brúnó csapatfőnök, és a szinte tini pilóta, Molnár Bendegúz
 
A magyar versenyző fő célja az Európa-bajnoki cím kamionban, de arról sem tett le, hogy egy nap világbajnok lesz. A 2017-ben, a Swift Cup Europe-sorozatot megnyerő pilótával, valamint az OXXO Racing csapatfőnökével, Sárosi Brúnóval és az elnök, Tökölyi Lászlóval a Sport365 szerkesztősége egy négyrészes interjút készített.
 
 
A második videóinterjúban megismerhetjük Molnár Bendegúz amerikai sztoriját. 

 

Bónusz videó: csattanósan gyors kérdések, azonnali válaszok.

 
Fotók: Oxxo Racing Team, Burkus Dávid 
Videók: sport365.hu
 

Videók