Elkelt Michelisz versenysisakja!

A versenyző a licitből befolyt pénzzel segíti a kis Ákos gyógyulását.


Elkelt Michelisz Norbert versenysisakja, amit az SMA-betegséggel küzdő kisfiúnak ajánlott fel!

A versenyző saját Facebook oldalán számolt be a hírről:

"Múlt héten licitre bocsátottam az idén használt versenysisakomat, hogy az SMA-betegséggel küzdő Levente gyógyulását segítsük. Rengeteg ember összefogásának köszönhetően az ő kezelésére a reméltnél is korábban összegyűlt a pénz, ezért Levente képviselőinek kérésével összhangban egy másik SMA-s gyermek megsegítését tűztem ki célul.

Apaként megrázó és szívszorító volt szembesülni azzal, hogy mennyien küzdenek ezzel a súlyos betegséggel, de bízom benne, hogy az elmúlt hetek pozitív eseményei sokaknak reményt adhatnak. Kívánom, hogy Erdős Ákos - SMA 2 családjának álma is váljon valóra, az ő kezelését támogattuk a szezon végéig még használatban lévő sisakom elárverezésével.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a liciten, külön kiemelve Rigó Istvánt, aki a legmagasabb ajánlatot adta a sisakomért. Ennek köszönhetően 1.300.000 forinttal tudtuk segíteni Ákost, akinek az oldalát mindenki figyelmébe ajánlom. Az alábbi linken többet megtudhattok róla, és ha módotokban áll, Ti is támogathatjátok a harcában."

https://www.facebook.com/erdosakosSMA2

 

Fotó: Facebook/ Michelisz Norbert

 

Sport365.hu - Michelisz Norbert is támogatja Levi gyógyulását!

A WTCR-ben ezüstérmes helyen álló Michelisz Norbert is segít annak a kisfiúnak, akinek egy gyógyszerre égetően nagy szüksége van a gyógyulásához. Levi története az egész országot megrázta, és már eddig is nagyon sok felajánlás érkezett "Biztos sokan hallottatok már Levente - SMA 2 történetéről.

 

 

 

Videók