"Verstappen tudja, hogyan lehet felbosszantani Ricciardót." - Lando Norris

Lando Norris elárulta mit vár leendő csapattársától.


Az idei szezonban Lando Norris még Carlos Sainz csapattársaként versenyez, 2021-ben azonban már Daniel Ricciardóval alkotnak majd egy egységet. Sainz a következő szeonban Ferrarira vált, helyére pedig a Renault ausztrál pilótája ugrik majd be. Norris és Ricciardo még nem igazán ismerik egymást, ez azonban a következő szezonban minden bizonnyal megváltozik. Norris erről is beszélt a SkySportsnak adott interjújában.
 

"Nem tudom mit várhatok tőle, amíg nem találkoztam vele" - fejtette ki véleményét a brit, a Ricciardóval való együttmúködésről. 

"Soha nem lehet tudni, mire számíthatsz. Legalábbis addig, amíg nem dolgoztok együtt, de ugyanez volt a helyzet Carlosszal is."

"Danielt azért már egy kicsit jobban ismerem, mint a szezon elején. Sok információt szerzek Max Verstappentől is. Jó tippeket adott nekem Sainzról és Ricciardót is jól ismeri, ami nagyon jó. Látnom kell, hogy kivel kerülök egy csapatba" - árulta el.

A Norris-Sainz duó egy fiatal egység, akik a sok munkán túl, rengeteget viccelődnek is egymással.


Lando Norris és Carlos Sainz napjai vidáman telnek a csapatnál.

Fotó: Charles Coates/Getty Images

"Szeretek szórakozni munka közben, és próbálok is, de együtt kell működnöm a csapattal és a csapattársammal, utóbbival ráadásul úgy, hogy ő a legnagyobb riválisom."


A brit kitért arra is, hogy új társától rengeteget tanulhat majd.

"Határozottan nehéz lesz mellette, de sokat fogok tőle tanulni." 

"Ha valaki igazán ismeri őt és tudja mivel lehet felidegesíteni, akkor az Verstappen. Még az is lehet, hogy felhívom ez ügyben" -zárta szavait.

Forrás: Gpblog.com
Borítókép: Mark Thompson/Getty Images

Videók