"Schumachert úgy kezelik, hogy visszatérhessen a normális életbe"

Mindent megtesznek a Forma-1 legenda egészségéért.


Újabb információkat árult el Jean Todt, az FIA elnöke, aki ma már azon kevesek egyike, aki személyesen is meglátogathatja régi barátját. Szinte semmit nem tudni az 51 éves Schumacherről, aki 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet.

"Nagyon diszkrét vagyok ebben a kérdésben. Mindannyian tudjuk, hogy Michael nagyon súlyos balesetet szenvedett, és sajnos komoly következményei is voltak. Azóta úgy próbálják kezelni, hogy visszatérhessen a normálisabb életbe" - mondta Todt, a Ferrari volt főnöke az Ouest France-nak.

Sport365.hu - Flavio Briatore volt felesége beszélt Schumacher állapotáról

Fotó: Hoch Zwei/Corbis via Getty Images Ezúttal azonban Flavio Briatore egykori felesége, a modell és olasz televíziós személyiség, Elisabetta Gregoraci árult el részleteket Schumacher állapotáról. Elisabetta jelenleg egy olasz változatú Big Brother valóság show-ban szerepel. Egy szobatárs kérdezte Michael hogy létét, amire Gregoraci azt válaszolta: "Nem beszél. A szemével kommunikál.

Sport365.hu - "Michael folyamatosan harcol a családjával és az orvosaival együtt"

Az FIA elnöke, Jean Todt azon kevesek egyike, akik tudják, hogy van Michael Schumacher. A 2013-as baleset óta keveset tudni a hétszeres világbajnok állapotáról, de a Ferrari korábbi főnöke néha mond pár mondatot Michaelről. Fotó: Hoch Zwei/Corbis via Getty Images Ezúttal azonban Flavio Briatore egykori felesége, a modell és olasz televíziós személyiség, Elisabetta Gregoraci árult el részleteket Schumacher állapotáról.

Forrás: marca.com
Borítókép: Paul-Henri Cahier/Getty Images

Videók