"Micsoda buta ember" - a szurkolók kiborultak Jos Verstappen reakcióján

A holland ezúttal sem lopta be magát az emberek szívébe.


Max Verstappen édesapját, Jos Verstappent erősen kritizálták a Forma-1 rajongói a Szaúdi Nagydíjon tanúsított viselkedése miatt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Fomra-1 2023-as szezonjának második futamán ismét elégedettek lehettek a Red Bull tagjai. Míg az élről rajtoló Sergio Pérez megnyerte a Szaúdi Nagydíjat, addig a világbajnoki címvédő, Max Verstappen a 15. helyről egészen a dobogó második fokáig menetelt.

A forgatókönyvet elnézve a Red Bullnál mindenkinek maradéktalanul örülnie kellett volna, ám akadt valaki a csapatnál, akit nagyon nem nyűgözött le Pérez sikere. Ő nem más volt, mint Jos Verstappen. Max édesapja még csak el sem mosolyodott a mexikói sikere láttán.
Az egykori pilóta reakciója sokaknak feltűnt. Többen pedig a közösségi médiában adtak hangot az ezzel kapcsolatos nemtetszésüknek.


„Jos Verstappen semmit nem érdemel ezen a világon. Rossz ember" – írta az egyik rajongó.

„Az a tény, hogy Jos Verstappen még Perezt sem ismerte el, pontosan mutatja, a színfalak mögött mennyire mérgező a Red Bull tábora. Micsoda egy buta ember! – szólt egy másik drukker kritikája.

„Jos Verstappen borzasztó példakép a jövő generációi számára. Milyen szörnyű sportolói hozzáállás, amikor Checo győzelmet ünnepel. Ugyanannak a csapatnak a tagja, mint a fia, aki a második lett” – vélekedett egy harmadik kommentelő.

„Jos Verstappen letörte Checót, miközben körülötte mindenki ünnepelt. Milyen durva és sportszerűtlen. Tudom, hogy vannak különbségek, de ha nem gratulál neki, az bosszantó, és nem az F1-ről szól" – fejtette ki véleményét egy újabb szurkoló.

„Épp akkor, amikor azt hitted, jobban már nem utálhatod Jos Verstappent. Ez a sportszerűtlenség rettenetes megnyilvánulása. Együtt érzek Checóval” – jelentette ki az egyik hozzászóló.

Az idősebb Verstappen karrierje során közelébe sem ért fia teljesítményéhez, ráadásul a pályán kívüli balhéi miatt (többször is bűnösnek találták bántalmazás vádjában) sokak szemében visszataszítóvá vált. Most úgy tűnik ez a mostani megnyilvánulása sem jótékonyan járult hozzá a holland megítéléséhez.

Borítókép: Twitter.com/ESPN

 

Videók