McLaren-reakció Alonso visszavonulásáról

17 csodálatos év után elérkezettnek látta az időt.


Mint jeleztük: a McLaren és Fernando Alonso ma közös sajtóközleményben jelentette be, a kétszeres világbajnok 2019-ben már nem a Forma–1-ben fog versenyezni. Ő maga úgy fogalmazott: 17 csodálatos év után elérkezettnek látja az időt arra, hogy változtasson és továbblépjen.

 

Fernando Alonso megdöbbentő bejelentése " AUTÓ-MOTOR › Forma 1

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon végén befejezi Formula-1-es pályafutását. Alonso egy visszaszámlálós posztot osztott meg a minap, utalva ezzel keddi nagy bejelentésére. Követőinek nem kellett több, egyből elindultak a találgatások, hogy hol folytatja a McLaren pilótája.

Zak Brown, a McLaren ügyvezető igazgatója nem győzte dicsérni a 37 éves spanyol pilótát. „Fernando nemcsak a McLaren, hanem az egész F1 nagykövete. A sorozatban eltöltött tizenhét fantasztikus esztendeje egy újabb lap a Formula–1 amúgy is vastag történelemkönyvében. Mindenkinek szüksége van a változásra, Fernando életében most jött el ez a pillanat. Tiszteletben tartjuk a döntését, a vele folytatott beszélgetések alapján számítottunk is rá."

Videók