Lewis Hamilton szívmelengető üzenetet küldött Joshuának

Ha valaki, akkor ő tudja, mit élt át honfitársa.


Lewis Hamilton érzelmes üzenetben biztosította támogatásáról Anthony Joshuát.

Anthony Joshua pályafutására komoly csapást Oleksandr Usyk, aki egy végletekig kiélezett mérkőzésen, pontozással legyőzte őt. A brit így utolsó négy mérkőzéséből hármat elvesztett. Ennek tükrében talán nem meglepő, hogy az összecsapás után Joshua nem tudta kezelni az érzelmeit. A brit előbb két övet hajított ki a ringből, majd kiviharzott onnan. Ezt követően a sajtótájékoztatón teljesen összetört, de később bocsánatot kért a viselkedéséért.

Van egy másik brit sportoló, akinek nem kell magyarázni, mit jelent egy ilyen vereség. Lewis Hamilton tavaly szintén a Közel-Keleten tapasztalta meg, milyen érzés mindent elbukni az utolsó pillanatban. A pilóta kezéből a szezon utolsó futamának utolsó körében csúszott ki a világbajnoki cím, ráadásul ebben egy sokak által megkérdőjelezett bírói döntés is szerepet játszott.

Talán nem meglepő, hogy a hétszeres világbajnok autóversenyző kiállt az öklöző mellett és egy posztban próbált meg lelket önteni belé.

Hamilton Instagram-sztorijában először gratulált Usyk-nak, majd hosszabban írt Joshuának is.

„Nagyszerű küzdelem. Ez egy szerény fickó és igazi bajnok. Gratula” – írta Usyk képe mellé.„A kemény munka és az áldozat olyan dolog, amit senki sem fog tudni megérteni. Az elme és a szellem kihívásai hatalmasak. Büszke vagyok rád, mindenre, amit belefektettél, légy büszke magadra! Nem az számít, hogy elesünk, hanem az, hogy hogyan állunk fel. Fel a fejjel” – üzente Joshuának.

Borítókép: GettyImages

Fotók: Instagram.com/lewishamilton

Videók