Jean Todt: Rendszeresen együtt tévézek Michaellel

Arra viszont nem adott választ, hogy Schumacher tud-e fia sikereiről.


Az FIA elnöke, Jean Todt azon kevesek egyike, akik tudják, hogy van Michael Schumacher. A 2013-as baleset óta keveset tudni a hétszeres világbajnok állapotáról, de a Ferrari korábbi főnöke néha mond pár mondatot Michaelről.

Sport365.hu - Flavio Briatore volt felesége beszélt Schumacher állapotáról

Fotó: Hoch Zwei/Corbis via Getty Images Ezúttal azonban Flavio Briatore egykori felesége, a modell és olasz televíziós személyiség, Elisabetta Gregoraci árult el részleteket Schumacher állapotáról. Elisabetta jelenleg egy olasz változatú Big Brother valóság show-ban szerepel. Egy szobatárs kérdezte Michael hogy létét, amire Gregoraci azt válaszolta: "Nem beszél. A szemével kommunikál.

Az elnök rendszeresen látogatja a legendát, akivel nagy sikereket ért el a Ferrarinál: "Folyamatosan harcol a családjával és az orvosaival együtt" - mondta Todt a De Telegraafnak a német pilótáról. Jean megerősítette, hogy továbbra is kapcsolatban áll vele és a családjával, de nem kívánta kommentálni, hogy Michael tisztában van-e fia, Mick sikereivel a Forma-2-ben, aki hamarosan bemutatkozhat akár a Forma-1-ben is.

"Rendszeresen találkozom Michaellel. Együtt nézzük a tévét. Nem fogok arról beszélni, hogy tudatában van-e fia sikereiről. Nem akarok részleteket elárulni, mert ez személyes."


Fotó: Lars Baron/Getty Images

Mick Schumacher jó úton halad a Forma-2-ben való bajnokká váláshoz, és úgy tűnik, hogy a következő szezonban a Haas pilótájaként bemutatkozhat a száguldó cirkuszban is.

"Mick fiatal és tehetséges pilóta. Remek a neve, de nem az hajtja az autót. Amikor eljut a Forma-1-be, még nem lesz versenyképes autója. Időre lesz szüksége. Túl korai arról beszélni, hogy ugyanolyan tehetséges-e, mint az apja vagy Max Verstappen vagy Lewis Hamilton. Még nem tudni."

Sport365.hu - Ralf Schumacher kiállt Mick mellett

Michael Schumacher fia, Mick a hétvégi pénteki edzésen fogja vezetni az Alfa Romeót, és már össze is boronálták a 2021-es szezonra az istállóval. Egy másik egykori Forma-1-es pilóta, Marc Surer azonban megkérdőjelezte a 21 éves Mick tehetségét, pedig jelenleg ő vezeti a Forma-2-es tabellát.

Forrás: marca.com
Borítókép: Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

Videók