Hill: Russel nem alázta meg Hamiltont

A brit pilóta szerencsétlen eddig a szezon elején.


Míg George Russell „zseniális munkát” végez a Mercedesnél, Damon Hill úgy véli, Lewis Hamilton eddig nem volt szerencsés ebben a szezonban.

Russell 21-gyel több pontot szerzett, mint Hamilton az első négy versenyükön, de a hétszeres világbajnok extra súlyt kapott, mivel a csapat további érzékelőket tett az autójára, hogy több adatot gyűjtsenek, és Russeltől eltérő beállításokat próbáltak ki Imolában.

„Teljesen zseniális munkát végez és erősnek tűnik. Úgy gondolom, hogy Lewis egy kicsit szerencsétlen volt, és azt hiszem, elmélyült abban, hogy egy kicsit kipróbálja a Mercedes kísérleti beállításait. Tehát lehet, hogy néha rossz úton járt, és emiatt rosszabbul áll George-al szemben, de ez hosszútávon eredményes lehet. George jó munkát végez, egy biztos lehet a jövőben a Mercedes számára. Semmilyen módon nem alázta meg Lewist, nem hiszem. Én nem így látom, szerintem Lewis is egy kicsit levert, George pedig nagyon szeretne bizonyítani” – mondta Hill.

A csapatfőnök, Toto Wolff elárulta, hogy a csapat már több irányt is felvázolt magának, ami a W13 fejlődését eredményezheti, és reménykednek abban, hogy versenyképesebbé vállnak.

Image

Forrás: football-espana.net
Borítókép és képek: Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team / Twitter

Videók