Hamilton: nem egy egyszerű versenyzői kontraktusról beszélünk

Vajon milyen tervei vannak pontosan?


 Megérkezett a mezőny Kandába a hétvégi Forma-1-es nagydíjra, és természetesen az egyik legfőbb beszédtéma még mindig Lewis Hamilton szerződéshosszabbítása a Mercedesnél. A brit kiválóság fantasztikus bejelentéssel nem tudott szolgálni, de mondott egy érdekes információt.

„Ugyanaz a helyzet, mint két verseny óta. Nem igazán tudok újat mondani jelen pillanatban. De amint van valamim nektek, el fogom mondani. Jól alakultak a megbeszéléseink. Ezek nagyon összetett megállapodások. Tehát nem egy egyszerű versenyzői kontraktusról beszélünk.”

„Nem mondhatom el nektek mit próbálok belecsempészni, de most arra fókuszálok, hogy jó ideig itt versenyezzek. Minden részletét fel kell fedeznünk a jövőbeni együttműködésünk lehetőségeinek ezzel a nagyszerű szervezettel, és ez nem olyan egyszerű, hogy csak úgy azt mondjam: „Gyerünk, menjünk tovább!” – nem kell rohannom.”

Toto Wolff is arról beszélt a hét korábbi részében, hogy dolgoznak a közös folytatáson, mert kettejük között nem csak remek szakmai kapcsolat, hanem egyfajta barátság is kialakult, a hétszeres világbajnokot pedig a jelenlegi forma-1 legfontosabb alakjaként jellemezte. Az istálló idei szezonja nem feltétlen ideális, de jövőre mindenképp szeretnék újra felvenni a versenyt a Red Bullokkal.

Max Verstappen azt mondta, fantasztikus lenne egy visszavágó a sportágnak és ő is örömmel nézne szembe újra korunk egyik legkiválóbb autóversenyzőjével.

Borítókép: Tóth Zsombor / Sport365

Videók