Hamilton Forma 1-es autót és kupát küldött a haldokló kisgyereknek

Rákkutatás gyűjtését támogatta egy titkosnak szánt akcióval.


Hamilton nagylelkű akcióval vidított fel egy súlyos beteg, végső stádiumú kis rajongóját.
Legutóbbi Spanyol Nagydíjon elért győzelmét a Surrey-ben élő öt éves Harry Shaw-nak ajánlotta, aki a csontrák egy ritka változatával küzd.
(Photo by Jose Breton/NurPhoto via Getty Images)
 
A Mercedes csapata emlékezetes gesztusként - emellett hihetetlen gyorsan állítoztta ki Harry és családja háza elé az istálló egyik kocsiját, az egyik tag pedig részletesen megmutogatta azt a kisfiúnak.
Az eseményt Harry apja karjaiból figyelte, ez volt három hete az első alkalom, hogy elhagyta a házat. A kisfiú ajándékul kapta Hamilton barcelonai kupáját és egy pár kesztűjét, amit korábban a versenyeknél használt. A bajnok videóüzenetben bátorította beteg rajongóját.
(Photo by Jose Breton/NurPhoto via Getty Images)
 
"Nem igazán tudom kifejezni, hogy mennyit jelent nekünk, hogy Lewis Harrynek ajánlotta a győzelmét. Ez egy borzalmasan nehéz időszak számunkra, és ez egy nagy lökést adott nekünk, egy hatalmas mosolyt. Harry alig tudta elhinni, hogy Hamilton róla beszélt, és hogy neki ajánlotta a futamot. Most úgy hiszi, hogy Lewis a legjobb barátja, ami egy öt éves esetében hatalmas érzés. Egyébként imádja az autókat, a bemutatónál is a kipufogócsőről kérdezgette a csapattagokat. Nagyon kíváncsi, jellemző rá, hogy bevonódik és kérdez. A Mecedes csapata egy sokkal jobb helyet varázsolt ide ebben a nagyon sötét időszakban."
(Photo by Jose Breton/NurPhoto via Getty Images)
 
A világbajnok titokban akarta tartani a történteket, amihez egyébként az kellett, hogy a csapata tagjai vasárnap elrepüljenek Barcelonából, aztán pedig gyorsan vissza is térjenek a keddi tesztekre. De Harry szülei nem akarták elkerülni a hírverést, az esemény segítségével inkább egy gyűjtést támogatnak, aminek bevételét Ewing-szarkóma kutatására fordítják. A gyűjtés most 20.000 fontnál tart, ez az összeg mindössze 2.000 körül járt azelőtt, hogy Hamilton odaajánlotta a futamot a kisfiúnak. 

(Photo by Jose Breton/NurPhoto via Getty Images)

 

VIA

Videók