Forma-1: elakadtak a tárgyalások Petrov és a Caterham között

Továbbra sem tudni, Vitalij Petrov a Caterham Forma-1-es istállójának pilótája lesz-e a 2013-as szezonban, miután elakadtak a tárgyalások a versenyző menedzsmentje és a csapat között.


Orosz lapinformációk szerint a Caterham ahhoz hasonló, jelentős szponzori szerződést szeretne kötni Vitalij Petrovval is, mint amilyet a Marussiától érkező Charles Pic-kel nyélbe ütött. 

Annak ellenére, hogy az orosz pilótának a szükséges szponzori háttér nagy része már a rendelkezésére áll, a hírek szerint ez még nem elég, további forrásokra lenne szüksége ahhoz, hogy a száguldó cirkuszban maradhasson. 

"Jelen pillanatban még sok a megválaszolatlan kérdés. Várakozó állásponton vagyunk, ami a csapat átalakításával hozható összefüggésbe. Teljes mértékben tőlük függünk és semmit sem tudunk felgyorsítani." - mondta az R-Sport című orosz portálnak Petrov menedzsere, Oksana Kosachenko. 

Amennyiben Petrovnak nem sikerül összeszednie elegendő szponzort, a Caterhamnek akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen a holland Giedo van der Garde, valamint a brazil Luíz Razia és Bruno Senna is ugrásra készen áll a háttérben a megüresedett hely betöltésére apellálva. 

Videók