Button még bízik abban, hogy világbajnok lehet az idén

Jenson Button az első két rosszul sikerült verseny után sem adja fel és hisz abban, hogy idén újra bajnoki címet ünnepelhet a Forma-1-ben.


A McLaren számára nem úgy kezdődött a Forma-1-es szezon, mint azt remélték Wokingban. Malajziában már voltak biztató jelek, és ez az, amiben most az ott egy szerelői hiba miatt kieső Button is bízik.

"Még mindig esélyes vagyok a bajnoki címre, és a célom az, hogy megszerezzem azt - hangsúlyozta a 2009-es világbajnok a Mirror című lap hasábjain. - Vettel három éve majdnem elorozta előlem a címet, noha az első versenyei nem sikerültek. Sepangban a verseny nagy részén gyorsabbak voltunk, mint a Lotus. És ugyanez igaz, ha a Ferrarit vesszük példának. Ki gondolta volna ezt öt nappal korábban?” – tette fel a kérdést a brit.

"Még mindig nem tartunk ott, ahol lenni szeretnénk, de sokat tanultunk az autónkról és most a leszorító erő is jobb. A kocsi nem tökéletes, de Sepang biztató volt számunkra. Jó hír, hogy sok versenyképes gép van kint a pályán, mivel így folyamatosan pontokat rabolnak egymástól. Pontosan ez az, amire most szükségünk van.”

Videók