Briatore jelezte, el lehet felejteni a szenzációs átigazolást

A Lotus-istálló többségi tulajdonosa, Gerard López és a Fernando Alonso menedzsmentjét irányító Flavio Briatore sem tud arról, hogy a spanyol Enstone-ba szerződne...
Számos találgatás látott napvilágot Fernando Alonso jövőjével kapcsolatban az elmúlt napokban, hetekben. A Sport Bild kedden például egy új elmélettel állt elő: a spanyol menedzsere, Flavio Briatore szerintük a Lotusszal is felvette a kapcsolatot. A csapat a korábbi hírek szerint jövőre Mercedes-motorral folytatná, anyagi hátterét pedig a kanadai milliárdos, Lawrence Stroll biztosíthatná hosszabb távon.

A németek beszámolóját azóta viszont Briatore mellett az enstone-iak is képtelenségnek nevezték - olvasható a telesport.hu-n. „Én tegnap, az interneten olvastam erről először” – nyilatkozta az Auto Motor und Sportnak Gerard López, a Lotus többségi tulajdonosa.

Briatorét pedig az olasz Omnicorse idézte, aki Alonso jövőjével kapcsolatban ugyan nem kívánt részletekbe bocsátkozni, de a lotusos pletykát így kommentálta: „Ez egy butaság – felejtsék el!” Egyes források arról számoltak be, hogy a Ferrari új vezetősége már nem feltétlenül ragaszkodik a kétszeres bajnokhoz, a felek pedig eltávolodtak egymástól. Briatore ezzel kapcsolatban csupán annyit mondott: „A Ferrari nem fordított hátat senkinek. Viszont nem jött el annak az ideje, hogy beszéljünk.”

Videók