Álláshirdetést adott fel Rosberg helyére a Mercedes

A bajnokcsapat egy népszerű szaklapban adott fel hirdetést, melyben a világbajnok pilóta utódját keresi 2017-re.


 

 

 
 
Viccesnek szánt hirdetést adott fel az Autosport magazinban a Mercedes, miután Nico Rosberg bejelentette visszavonulását – írja az m4sport.hu.
 
„Megüresedett egy versenyzői pozíció a csapatnál” – írták. „Az utazó csapat tagjaként ő lenne felelős az F1-es autó működtetéséért a pályán, egyes eseményeken, beleértve a bemutatókat, a teszteket és a nagydíjakat is. Motiváltnak kell lennie, sikerre éhesnek, a csapatmunka iránt elhivatottnak. Előny, ha már bizonyította képességeit a pályán a kormányzás, a fékezés, de főleg a gázadás terén. Az FIA szuperlicencének birtoklása előnyt jelent.”
 
 
 
 
Kiemelték, a pályázónak jól kell kommunikálnia, „jó visszajelzéseket kell adnia a beállításokról, meg kell határoznia az ellenfelek erősségeit és gyengeségeit, valamint rendkívül türelmesnek kell lennie a nagy médiaérdeklődés kapcsán.” Arról is írtak, miért érdemes jelentkezni hozzájuk: „A legjobbat várjuk el az embereinktől. Ezért versenyképes ajánlatunk van: komoly bónusz, életbiztosítás, személyes orvosi felügyelet, Mercedes szolgálati autó, edzőterem és az éttermi szolgáltatások támogatása.”
 
A Mercedes egyvalamire azért gondosan figyelt: elérhetőségeket a jelentkezéshez még véletlenül sem adtak meg – saját védelmük érdekében…
 

Videók