Újabb csemege a WTCR szerelmeseinek - Videó

Felvételen a magyar-, a szlovák- és a holland nagydíj legszebb pillanatai.


Az autósportok szerelmesei a koronavírus-járvány idején sem maradnak néznivaló nélkül. A WTCR szervezői nemrég egy videós sorozatot indítottak, amiben a tavalyi szezon legjobb pillanatait teszik közzé.

Olvasóink láthatták már a szezonnyitót és az év legélesebb helyzeteit, most pedig száguldunk tovább, ráadásul három futammal.

A 2019-es szezon második összecsapására Magyarországon került sor. Az összefogalóban nemcsak a hungaroringi pálya legjobb jelenetei kaptak helyet, hanem a főváros egyes nevezetességei is. A hazai közönség magyar sikernek is örülhetett, hiszen Michelisz Norbert a harmadik futamon 2. lett. A szomszédos Szlovákiában aztán Michelisz rátett még egy lapáttal, az első futamon 3., míg a harmadik futamon 2. helyet szerzett. 

A negyedik futamon sem maradtunk magyar siker nélkül. A későbbi összetett győztes Michelisz az utolsó futamon állhatott a dobogóra. Az itt szerzett 3. helyezésével együtt összesítésben a 4. helyen állt a magyar, így mindannyian bízhattunk egy jó folytatásban.

Borítókép: Facebook.com/FIAWTCR
 

Sport365.hu - A 2019-es WTCR szezon legélesebb helyzetei - Videó

Az autósportok szerelmesei a koronavírus-járvány idején sem maradnak néznivaló nélkül. A WTCR szervezői nemrég egy videós sorozatot indítottak, amiben a tavalyi szezon legjobb pillanatait teszik közzé. Legutóbb a nyitófutam jeleneteiből láthattunk egy válogatást, most pedig az egész évad legizgalmasabb pillanatai tárulnak elénk. Szerencsére 2019-ben volt bőven látnivaló a pályákon.

Videók