Super Racing Fesztivál - Dupla meglepetéssel készülnek a rendezők

Kiss Norbert és Michelisz Norbert is jelen lesz az eseményen, ugyanis a mogyoródi versenypályán egyszerre rendeznek WTCR és ETRC-futamot.


Vérbeli motorsport ünnepre készül a Hungaroring április utolsó hétvégéjén: a magyar szurkolók ugyanazon a hétvégén láthatják versenykörülmények között a túraautó-világkupa újdonsült bajnokát, Michelisz Norbertet és a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbertet.

Ugyanis április 24-26-án a mogyoródi versenypályán kerül megrendezésre a Super Racing Fesztivál. Magyar szempontból ez majdnem akkora horderejű esemény, mint a Formula 1 Magyar Nagydíj, ami 1986 óta kerül megrendezésre Mogyoródon.

Nem ez lesz az első eset, hogy Kiss Nobert és Michelisz Norbert együtt száguld, ugyanis tavaly júliusban a Slovakia Ringen volt már rá példa, de ez lesz az első alkalom, hogy a két magyar sztárversenyző ugyanazon a hétvégén versenyez hazai pályán, ugyanis a mogyoródi versenypályán egyszerre rendeznek WTCR és ETRC-futamot.

„Egy nagy motorsport fesztiválra készülünk, egy igazi magyar fesztiválra, ahol a szurkolók korunk két legnépszerűbb magyar pilótáját, Michelisz Norbertet és Kiss Norbertet is láthatják” - mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. Vezérigazgatója. „Korábban hasonló rendezvényt már szerveztek a Slovakia Ringen és úgy tűnt, hogy a két sorozat jól megfért együtt. A Super Racing Fesztivál majdnem akkora horderejű esemény, mint a Formula 1 Magyar Nagydíj, amelynek megrendezésére idén a 35. alkalommal kerül sor.”

Borítókép: fiawtcr.com

Forrás: fiawtcr.com

Videók