A 2019-es WTCR szezon legélesebb helyzetei - Videó

Félelmetes ütközések, röpködő alkatrészek, kicsúszások és lángoló autók. Mutatjuk a tavalyi világkupasorozat legizgalmasabb pillanatait!


Az autósportok szerelmesei a koronavírus-járvány idején sem maradnak néznivaló nélkül. A WTCR szervezői nemrég egy videós sorozatot indítottak, amiben a tavalyi szezon legjobb pillanatait teszik közzé.

Legutóbb a nyitófutam jeleneteiből láthattunk egy válogatást, most pedig az egész évad legizgalmasabb pillanatai tárulnak elénk. Szerencsére 2019-ben volt bőven látnivaló a pályákon. Eső mosta futamok, ütközések, lángra kapó autók.

Ezt a válogatást mindenkinek érdemes végignézni, már csak azért is, mert az összefoglalóban a számunkra legkedvesebb jelenet is helyet kapott. A videó végén látható, ahogy Michelisz a magasba repíti a győztesnek járó trófeát. Ezt pedig valljuk be, nem lehet elégszer megnézni!
Borítókép: Facebook.com/fiawtcr

Sport365.hu - A WTCR szerelmeseinek egy kis csemege - Videó

A 2019-es túraautó-világkupa a sorozat második szezonja volt. Mindez éprilis 5-én kezdődött Marrákesben és december 15-én ért véget Sepangban. A címvédő Gabriele Tarquini volt az egyéni értékelésben, míg a csapatok pontversenyében az előző év győztese az M Racing - YMR a TCR Európa-kupa sorozatban szerepelt tovább.

Videók