Nemzetközi labdarúgás

Átigazolási pletykafészek

A Manchester United és a Tottenham is megszerezné a lille-i Jonathan Davidet, a 24 éves kanadai támadóért nagy verseny várható a két klub között.

A Wolverhampton 45 millió font bevételt szeretne realizálni Max Kilmanért, akiért a West Ham csak 25 milliót fizetne, így meglehetősen távolinak tűnnek az álláspontok.

Douglas Luiz szinte biztos, hogy elhagyja az Aston Villát. A 26 éves brazil középpályás a Juventushoz szerződne. Cserében a birminghamiak megkapnák Samuel Illing-Juniort és Enzo Barrenecheát, valamint 25 millió font átigazolási díjat.

A Manchester United felvette a kapcsolatot a Lille-lel a 18 éves francia védő, Leny Yoro szerződtetése miatt. Közben valószínű, hogy nem tudják majd az Old Traffordra csábítani a Rennes 19 éves játékosát Desire Doue-t. A francia klub ugyanis nagyon magas árat kér a középpályásért.

A Lazio odaadná a 22 éves kapusát Christos Mandaszt és 15 millió fontot, hogy megszerezze a Manchester Unitedtől Mason Greenwoodot.

A Chelsea és a Bayern München egyaránt érdeklődik a 18 éves Barcelona-csatár, Marc Guiu iránt, akinek mindössze 6 millió eurós átigazolási díja van. A bajorok számára nemcsak ő lehetne az egyetlen nyári szerzemény, hiszen a török válogatott és az olasz bajnok Inter játékosát is vinnék, nyilván a 30 éves Hakan Calhanoglu vételára ötször ennyi lesz majd.

A Sevilla tárgyalásokat folytat a belga középpályás, Albert Sambi Lokonga kölcsönadásáról, akit egy idényre elhoznának az Arsenaltól.

A West Ham és a Brentford is vinné az Everton angol támadóját Dominic Calvert-Lewint. Miközben a liverpooliak közben megszereznék a Marseille 24 éves szenegáli középpályását, Illian Ndiaye-t.

Az AS Roma Manchester Cityvel tárgyal a 23 éves spanyol védő, Sergio Gomez megvételéről.

Az AC Milan érdeklődik a Tottenham középpályása, Pierre-Emile Hojbjerg iránt.