WWE: újabb elképesztő hiba a szervezetben!

A SmackDown-ban bejelentésre került egy Elimination Chamber mérkőzés, de az abban résztvevő pankrátorok névsorát elvileg még nem hozták nyilvánosságra.


A péntek esti SmackDown-ban Booker T bejelentette, hogy a közelgő előfizetéses adásban rendezni fognak egy Elimination Chamber mérkőzést. Az igazgató elmondása szerint csakis olyan pankrátorok szerepelhetnek majd a találkozón, akik már egyszer birtokolták a Nehézsúlyú világbajnoki címet. Ennél sokkal fontosabb, hogy a pankrátorok nem kerültek be azonnal a mérkőzésbe, ehhez lekell, hogy nyűgözzék Booker  T-t.

Josh Mathews és John "Bradshaw" Layfield az adásban egyszer sem jelentették ki azt, hogy valamelyik pankrátor kvalifikálta magát a mérkőzésbe. Nos, az ausztrál kommentátorok minden bizonnyal félreértették a GM bejelentését és öt pankrátort betettek az összecsapásba! Később két szurkoló írt egy panaszlevelet, amelyben felhívták a figyelmet az ausztrál kommentátorok hibájára.

Az Elimination Chamber mérkőzésen résztvevő pankrátorok kiléte még nem ismert, de egy összecsapást már bejelentettek. Mint ismert a hétfő esti Raw adásában CM Punk kijelentette, hogy a PPV adásban ”visszavágót” ad a Rock-nak, aki a Royal Rumble-on legyőzte a WWE bajnokát.

Videók