WWE: CM Punk beszólt a UFC-sztárnak!

A WWE bajnoka, CM Punk az elmúlt hetekben több botrányba is belekeveredett, ezúttal a UFC legnagyobb sztárjába, Jon Jones-ba és a pipás sportszergyártóba kötött bele. A bajnok mellett Undertaker és Shawn Michaels visszatéréséről is sokat beszélnek.


CM Punk a szokásoknak megfelelően igen aktív a ”botránygyártások” terén. A WWE bajnoka most a UFC (Ultimate Fighting Championship) félnehézsúlyú bajnokát, Jon Jones-t találta meg magának. Punk-nak az nem tetszett, hogy a pipás sportszergyártó cég egy több millió dolláros szponzori szerződést kötött a mindössze huszonöt esztendős bajnokkal. Ez önmagában nem zavarná a WWE bajnokát, de Jones-t május 19-én ittas vezetés miatt letartóztatták.

A UFC legfiatalabb bajnokát az édesanyja hozta ki a börtönből, mivel Punk Straight-Edge (nem iszik, nem dohányzik) életet él, így a véleménye szerint egy olyan ember, akit ittas vezetés miatt letartóztattak nem lehet reklámarc. Punk szerint Jones a letartóztatása miatt rossz példakép a gyerekek számára. A WWE szupersztár arról megfeledkezett, hogy Jones 2011. március 19-én a Maurício Rua elleni bajnoki címmérkőzés előtt egy idős párnak segített, akiket ki akartak rabolni.

Érdekesség, hogy Jones lett az első olyan MMA-harcos, aki a pipás sportszergyártó cég globális arca lett. A ”Csont” becenévre hallgató UFC bajnok egyelőre nem reagált CM Punk szavaira, igaz ez nem meglepő, hiszen javában készül a Dan Henderson elleni címmérkőzésére (UFC 151, szeptember 1).A WWE bajnoka mellett egyre többet beszélnek Undertaker és Shawn Michaels visszatéréséről. Undertaker minden bizonnyal a Survivor Series (november 18.) elnevezésű PPV adásban fog újra ringbe lépni. HBK elvileg ott lesz az augusztus 19-én megrendezésre kerülő SummerSlamen, de a hírek szerint a következő Raw adásban Brock Lesnar megtámadja Triple H legjobb barátját.

Az eheti Raw-ban Lesnar megígérte, hogy a SummerSlam előtt még találkozik HBK-vel. Michaels minden bizonnyal a ringbe is visszatér, ugyanis egy ”búcsúmérkőzést” még szívesen elvállalna, igaz arról panaszkodott a Miami Harald-nak, hogy nagyon fájnak a térdei. Shawn Michaels és Undertaker lehetséges visszatérésével a WWE és a szurkolók is sokat nyernének.

Videók