WWE: Bret Hart nem bocsát meg Vince McMahonnak!

A legendás, Bret "The Hitman" Hart a Wrestle Talk TV-nek adott exkluzív interjújában elmondta, hogy sosem fogja elfelejteni a ”Montreal Screwjobot”.


Az 1997-es Survivor Series előfizetéses adás egy örök életre bevonult a történelemkönyvekbe. Az adásban rendezték meg a Bret "The Hitman" Hart – Shawn Michaels WWF bajnoki címmérkőzést. A két pankrátor csatája hivatalosan csak 11 percig tartott, de az emberek sosem fogják elfelejteni azt, hogy milyen körülmények közepette fejeződött be.

A találkozó végén a kihívó, azaz Michaels befogta a Sharpshooter-be (a bajnok mozdulata) Hartot, aki sosem adta fel a mérkőzést, de McMahon utasítására, Earl Hebner véget vetett az összecsapásnak és kihirdette ”HBK” győzelmét.

A találkozó után Hart elvesztette a fejét és előbb leköpte McMahont, majd a ringen kívül szinte mindent szétvert. Ez a mérkőzés a ”Montreal Screwjob” néven vonult be a wrestling históriájába. Fontos megemlíteni, hogy a találkozó előtti hónapokban McMahon és Hart viszonya csúnyán megromlott.

Nos, Hart a Wrestle Talk TV-nek adott exkluzív interjújában őszintén beszélt az esetről. Elmondta, hogy pár évvel ezelőtt, amikor Michaelsszel a Raw adásában összeölelkeztek az jelentette számára a történet végét. Szerinte Michaels mellett Hebner is belefáradt ebbe a ”Screwjob” dologba, így le kellett, hogy zárják.

„Én mindig sokra értékeltem azt, amit a WWE tett értem. Én jóban vagyok velük és tisztelem a vállalatot, de sosem felejtem el azt, hogy mi történt. Soha! Most már vége van és túlvagyunk rajta, de mindig is úgy éreztem, hogy az egy meghatározó pillanat volt a számomra, amely nem csak a pankrátorra, de a személyemre is kihatott.” – mondta Hart, aki kijelentette, hogy sosem bánta meg a viselkedését és újra ugyanígy cselekedne.

Videók