Hét gólt lőve diadalmaskodott a Boston Bruins, és New Jersey Devils

A Boston kiütötte ellenfelét.


A New Jersey Devils és a Boston Bruins is hét gólt szerezve diadalmaskodott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, előbbi a vendég Vancouver Canucks gárdáját győzte le, utóbbi pedig a Los Angeles Kings otthonában nyert.

A Devils a két csapat egymás elleni, sorozatban 12. mérkőzését nyerte meg, a Canucks ebben a párharcban 2015. február 20. óta nyeretlen. A Devilsnek ilyen hosszú sikersorozatra csak az Ottawa Senators ellen volt 1993 és 1996 tavasza között. Ennél hosszabb aktív sorozattal csak a Boston Bruins büszkélkedhet, amelyet 2010 októbere óta nem kapott ki az Arizona Coyotestól, ez a széria 17 mérkőzést számlál.

A Boston Bruins legjobbja Jake DeBrusk volt, aki karrierje első mesterhármasával segítette a csapatot a Los Angeles Kings otthonában. A 7-0-ra megnyert találkozón Patrice Bergeron elérte karrierje 100. gólpasszát, ezzel a hetedik jubiláló lett a Bruins történetében.

Továbbra is mélyrepülésben van a Washington Capitals, amely egymást követő hatodik hazai mérkőzésén szenvedett vereséget, ezúttal a Toronto Maple Leafstől kapott ki 5-3-ra.

Eredmények:

New Jersey Devils-Vancouver Canucks 7-2
Washington Capitals-Toronto Maple Leafs 3-5
Los Angeles Kings-Boston Bruins 0-7

 

Borítókép: Facebook.com/ Boston Bruins 

Videók