Youtube-csillag lehet a jövő nagy futballsztárja Amerikában - videó!

Könnyen lehet, hogy a Youtube-ra feltöltött videójával csinál magának futballkarriert Amerikában egy norvég fiatal, akit a New York Jets csapata hívott próbajátékra.


 

Havard Rugland kivételes rúgótechnikával rendelkezik, ezt pedig úgy gondolta, érdemes a világnak is megmutatnia, így feltltött a Youtube-ra egy videót, amelyben fantasztikus dolgokat művel az amerikaifoci-labdával.

Havardnak nem okoz gondot akár 60 yardról is bevennie az amerikaifutball-kaput, de dekázni is tud a tojáslabdával. A norvég fiatalember videóját mostanra több mint 1 millió 300 ezer ember nézte meg a videómegosztón és így akadt rá több NFL-csapat is.

Ezek közül is a New York Jets gárdája hívta próbajátékra a labdazsonglőrt, ám előbb a korábbi NFL-sztárral, a rúgójátékos-edzőként dolgozó Michael Husteddel dolgozott egy ideig.

Ezt követően Rugland, aki soha életében nem játszott amerikaifutballt, részt vett a New York Jets néhány edzésén.

"Jól ment. A kirúgásoknál és a mezőnygóloknál teszteltek. Bár itt egy kicsivel nagyobb a nyomás, végig nyugodt maradtam." - mondta az NRK-nak Havard Rugland.

"Havard egy hihetetlen rúgótehetség. Egy ágyú van a lábában, és ha tovább tökéletesíti a technikáját, az NFL egyik legjobb rúgójátékosa válhat belőle." - mondta Michael Husted a norvég tehetségről.

Íme a videó, amivel Havard Rugland ismertté vált a világ előtt: 

Videók