NFL: Új szerződéséről tárgyal a liga egyik legjobb elkapója

Larry Fitzgerald az Arizona Cardinals és a liga egyik legjobb elkapója új szerződéséről tárgyal a klub vezetőivel. A játékos jelenlegi megállapodása jövőre lejár és, ha nem sikerül egyezségre jutni, akkor elhagyja a csapatot.


Ugyan egy év még hátra van Larry Fitzgerald szerződéséből, de a klub vezetői és a játékos, már leült egymással tárgyalni egy új kontraktusról. Az Arizona Cardinals sztárelkapója, már az előző szezonban kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a csapatot, mert jól érzi magát az alakulatnál. Igaz felmerült annak a lehetősége is, hogy távozik, ugyanis pályafutása alatt mindenképpen szeretne egy aranygyűrűt nyerni, ha ez összejönne a jelenlegi Cardinalsal az maga lenne a csoda. A 2010-es szezonban az Arizona 5-11-es mérleggel zárt, de mindenkiben felmerülhet a 2008-as szezon, mikor a Cardinals eljutott a Super Bowlig, ahol kikapott a Pittsburgh Steelerstől.

Visszatérve Fitzgeraldhoz, aki 2008-ban kötött egy négy éves 40 millió dolláros szerződést a csapattal, ami a 2011-es szezon végén lejár. Fitzgerald szeme előtt lebegő aranygyűrű mellett komoly gondot okozhat a fizetése is, ugyanis az elkapó még csak huszonhét évesen, tehát karrierje legjobb évei következhetnek, igaz eddig sem panaszkodhatott 2004-es bemutatkozása óta 108 mérkőzésen, 613 alkalommal kapta el a labdát, ezzel 8,204 yardot és 65 touchdownt szerzett a Cardinalsnak.

Videók