NFL: pontzuhatag és tréfálkozás a Pro Bowlon!

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) All Star mérkőzésén, a Pro Bowlon az NFC kiütötte az AFC-t. A találkozón a játékosok és a bírók is poénkodtak.


A szokásoknak megfelelően a Super Bowlt megelőző vasárnap rendezték meg a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) a Pro Bowl mérkőzést. A találkozón a Baltimore Ravens, illetve a San Francisco 49ers játékosai nem vettek részt, pedig a két csapat összesen 15 focistával képviseltette volna magát az összecsapáson. Természetesen voltak olyan klasszisok is, akik sérülés miatt lemondták a szereplésüket.

Térjünk rá a mérkőzésre. Az első negyedben, még 7-7-re végeztek a csapatok, majd a második játékrésztől kezdve az NFC folyamatosan növelni tudta az előnyét. A következő két felvonást 45-14-re nyerte meg a Nemzeti főcsoport válogatottja. Az utolsó negyedben az AFC 4 pontot letudott dolgozni a hátrányából, ennek ellenére az NFC meglepően simán 62-35-re nyerte meg az összecsapást. A győztes csapatban Eli Manning, Drew Brees és Russell Wilson irányított. A másik oldalon Peyton Manning, ”hasonmása” Andrew Luck és Matt Schaub vezényelte a támadásokat.

A mérkőzés legértékesebb játékosa a Minnesota Vikings tight endje, Kyle Rudolph volt. A mindössze huszonegy esztendős Rudolph először vett részt a Pro Bowlon, amelyet 122 yarddal és egy elkapott touchdownnal zárt. Érdekesség, hogy a játékosok mellett a bírók is jól szórakoztak, ezt bizonyítja, hogy Ed Hochuli főbíró az egyik büntetés bejelentésekor kijelentette, hogy még a Pro Bowlon is van ilyen szabálytalanság!

Videók