NFL: csak egy legény van talpon a vidéken, Kansas City-nek hívják

Elszenvedte első vereségét a megállíthatatlannak hitt Denver Broncos csapata, amely irányítója, Peyton Manning egykori sikereinek helyszínén, Indianapolisban állt le, azonban a Kansas City továbbra is veretlenül menetel tovább.


 

Újabb csapat bukott el a veretlenek közül, mégpedig az a Denver Broncos, amelyet a közvélemény teljesen megállíthatatlan csapatnak vélt. Peyton Manning abban a stadionban vérzett el csapatával, ahol megannyi szép sikert átélt, ugyanis előző klubja, az Indianapolis Colts parancsolt megálljt a vadlovaknak.

Azonban továbbra is 100%-os a Kansas City Chiefs, amelynek nem jelentett akadályt a Houston Texans legyőzése. Alex Smith-ék ha szoros csatában is, de behúzták a találkozót.

Lemosta a Philadelphia Eagles támadóegységét a Dallas Cowboys. Az NFC East rangadóján a hazai pályán játszó sasok még touchdown-t se tudott szerezni a texasiak ellen.

Az AFC keleti csoportjában is rangadót játszottak, ahol a Boston környéki New England Patriots az örök rivális New York Jets-hez látogatott. Ha valaki fogadni szeretett volna a mérkőzésre, az fix 2-esre tette volna szelvényét, azonban Geno Smith-ék hosszabbítás után elkapták Tom Brady-éket. 

Az AFC North vasárnapi mérkőzésén a Pittsburgh Steelers egy mezőnygóllal bizonyult jobbnak a bajnoki címvédő Baltimore Ravensnél. 

Emellett már nem nyeretlen a New York Giants csapata, amely a Minnesota Vikings gárdáját gyűrte le a hétfő esti rangadón.

AMERIKAI FUTBALL
NFL-alapszakasz, 7. forduló:
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks 22-34
Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers 31-23
Carolina Panthers - St. Louis Rams 30-15
Detroit Lions - Cincinnatti Bengals 24-27
Jacksonville Jaguars - San Diego Chargers 6-24
Miami Dolphins - Buffalo Bills 21-23
New York Jets - New England Patriots 30-27 (hosszabbítás után)
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys 3-17
Washington Redskins - Chicago Bears 45-41
Tennessee Titans - San Francisco 49ers 17-31
Green Bay Packers - Cleveland Browns 31-13
Kansas City Chiefs - Houston Texans 17-16
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens 19-16
Indianapolis Colts - Denver Broncos 39-33
New York Giants - Minnesota Viking 23-7
szabadnaposak: New Orleans Saints, Oakland Raiders

Videók