NFL: autóbalesetet szenvedett a sztárjátékos

Múlt hét szombaton autóbalesetet szenvedett a New York Jets defensive endje, Muhammad Wilkerson. A rendőrség tájékoztatása szerint a játékos kisebb sérüléseket szenvedett, ezen felül gondatlan vezetéssel fogják megvádolni.


A New Jersey államban található, Union megyében autóbalesetet szenvedett a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő, New York Jets sztárvédője, Muhammad Wilkerson. Az állami rendőrség hadnagya, Stephen Jones elmondta, hogy a Jets defensive endje megpróbált sávot váltani a  2011-es Dodge Challenger-vel, de eltalálta a szabályosan közlekedő Toyota Sienna bal oldalát. Az ütközés után a futballista kocsija felborult.

A 2011-es játékosbörze 30. választottja a rendőrség tájékoztatása szerint kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. Wilkerson-t gondatlan vezetéssel fogják megvádolni. Enyhítő körülmény, hogy a játékos vérében nem találtak alkoholt. A Jets közleményben tudatta, hogy még az edzőtábor kezdete előtt megbünteti Wilkerson-t.

A mindössze huszonkét esztendős defensive end újonc létére 16 mérkőzésen volt kezdő, ezalatt 49 szerelést, 3 sacket és egy kierőszakolt fumble-t tudott felmutatni. Érdekesség, hogy a 143 kilós játékos első sack-jével két pontot szerzett a csapatának, ugyanis a Jacksonville Jaguars irányítóját, Luke McCown-t a saját end zone-jában vitte földre.

Videók