NFL: a Steelers három perc alatt verte meg a Texanst

A szenzációs második negyedet produkáló Pittsburgh Steelers 30-23-ra legyőzte a Houston Texanst az NFL 7. játékhetének zárómérkőzésén.


Nagy volt a tét a hétfő esti rangadón, hiszen mind a Steelers, mint a Texans 3-3-as mérleggel állt hat forduló után. A találkozót a vendégek kezdték jobban, ám a második negyedben 2:54 alatt Ben Roethlisbergerék 24 pontot szereztek megszakítás nélkül - ez, mint később kiderül, végzetesnek bizonyult a houstoniak számára. Előbb az egyébként 102 yardig jutó Arian Foster ejtette e la labdát a saját célterülete előtt, majd Brett Keisel szerzett egy interceptiönt szintén jócskán a Texans térfelén belül.

Az utolsó negyedben ugyan Arian Foster elkapott touchdownjával még egy támadáson belülre zárkózott a mind támadásban, mind védekezésben soakt hibázó Houston, végül azonban a Steelers megőrizte a vezetését, ezzel zsinórban 16. (!) hétfő esti rangadóját nyerte meg.

A hazaiaknál Ben Roethlisberger 265 yardig és 2 TD-ig jutott, és még az elkapó Antonio Brown is kézbesített egy hat pontot érő átadást. A túloldalon igazán kiemelkedő teljesítményt csak Arian Foster nyújtott.

A forduló többi találkozójáról itt olvashattok.

NFL
Alapszakasz, 7. játékhét
Pittsburgh Steelers - Houston Texans 30-23

Videók