NFL-3. forduló előzetes: Andy Reid visszatér Philadelphiába

Magyar idő szerint péntek hajnalban folytatódnak az NFL küzdelmei a 3. fordulóval, amelynek slágermeccse minden bizonnyal az Andy Reid miatt pikantériát kapó Philadelphia-Kansas City találkozó.


Péntek hajnalban kezdetét veszi a Nemzeti Futball Liga alapszakaszának 3. fordulója, amelynek a legpikánsabb meccse minden bizonnyal az Eagles-től nyáron elküldött vezetőedző, Andy Reid visszatérése Philadelphiába, ezúttal már a Kansas City Chiefs vezetőedzőjeként.

Reid 12 éven át volt a zöld mezben játszó sasok vezetőedzője, akiket 2005-ben Super Bowlba vezetett.

Tom Brady-ék ezúttal a Tampa Bay csapatával fognak szembenézni, akik ellen talán össze lehet csiszolni a New England Patriots támadóegységét.

A meccs a hazafiak védőinek nagy valószínűséggel könnyűnek ígérkezik, tehát nagy meglepetés születne, ha a Bucs elvinné a győzelmet Foxborough-ból.

A hét egyetlen csoportrangadóját New Yorkban rendezik, ahol a Jets az állambéli rivális, Buffalo Bills csapatát fogadja a Metlife Stadionban. Geno Smithék megpróbálják kárpótolni rajongóikat a múltheti mérkőzés után, mikor is a Pats védelme szinte leradírozta a zöld-fehérek támadóegységét a pályáról.

A forduló rangadója minden bizonnyal az Indianapolis Colts vendégjátéka lesz San Franciscóban. Colin Kaepernickék a csikók ellen igyekeznek feledtetni a szurkolókkal a 49ers megalázó vereségét a Seattle Seahawks ellen, ahol is 29-3-a kaptak ki a tengerisólymoktól.

Meskó Zoliék csapata ezúttal hazai pályán próbálja megszerezni első győzelmét az ez évi kiírásban. A Ben Roethlisberger vezette Pittsburgh az ezúttal már Brian Urlacher nélküli védelemmel felálló Chicago Bears csapatát látja vendégül.

A medvék pont ellentétes szezont produkálnak mint az acélosok, ugyanis ők 2 győzelemmel indítottak. Mindenesetre jó mérkőzést várhatnak a fanatikusok.

Peyton Manning ezúttal az Oakland védelmére akarja ráhozni a sírógörcsöt újbóli virágzásával. A Mile High stadionban minden bizonnyal ismét könnyű meccsre számíthat a Denver Broncos a forduló hétfő esti rangadóján a már szinte szétesés szélén lévő Raiders ellen.

AMERIKAI FUTBALL
NFL-Alapszakasz, 3. forduló - 2013. szeptember 20. - péntek
Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs 2:25
2013. szeptember 22. - vasárnap
Baltimore Ravens - Houston Texans 19:00
Carolina Panthers - New York Giants 19:00
Cincinnatti Bengals - Green Bay Packers 19:00
Dallas Cowboys - St. Louis Rams 19:00
Minnesota Vikings - Cleveland Browns 19:00
New England Patriots - Tampa Bay Buccaneers 19:00
New Orleans Saints - Arizona Cardinals 19:00
Tennessee Titans - San Diego Chargers 19:00
Washington Redskins - Detroit Lions 19:00
Miami Dolphins - Atlanta Falcons 22:05
New York Jets - Buffalo Bills 22:25
Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars 22:25
San Francisco 49ers - Indianapolis Colts 22:25 (SPORT TV)
2013. szeptember 23. - hétfő
Pittsburgh Steelers - Chicago Bears 2:30
2013. szeptember 24. - kedd
Denver Broncos - Oakland Raiders 2:40 (SPORT TV)

Videók