Megint az utolsó másodpercekben győzött a Detroit

Szezonbeli tizenegyedik mérkőzése is hét pontnál szorosabb végeredményt hozott a Detroit Lionsnak az NFL-ben.


 
Egy mintaszerű, hét és fél perces drive után szerzett vezetést a Detroit Lions az NFL 12. játékhetének első hálaadás-napi mérkőzésén a Minnesota Vikings ellen, majd a vendégek rögtön az „ellentámadásból” egyenlíteni tudtak. Ezután több TD-t már nem láthatott a közönség, csak mezőnygólokat, melyből a hazai csapat eggyel többet szerzett – az utolsót 4 másodperccel a vége előtt -, amivel 16-13-ra megnyerte a mérkőzést a Matthew Stafford vezette csapat.
 
A második hálaadás-napi összecsapáson az utolsó negyedben történtek a nagy dolgok: a két csapat összesen 34 pontot szerzett a záró játékrészben, és hiába remekelt a Washington Redskins irányítója, Kirk Cousins (449 passzolt yard, ebből 3 TD), a mérkőzést a hazai pályán játszó Dallas Cowboys nyerte 31-26-ra. Az újonc Ezekiel Eliott 2 touchdownt is futott.
 
Az ünnepi játéknap éjszakai mérkőzésére rányomta a bélyegét, hogy az Indianapolis Colts – Andrew Luck sérülése miatt – csak a csereirányítójával, Scott Tolziennel tudott nekivágni a Pittsburgh Steelers elleni csörtének, így azonban ez egy sima mérkőzés lett, a Steelers 28-7-re diadalmaskodott. Ben Roethlisberger 3 TD-t passzolt, Antonio Brown 3 TD-t futott.
 
Amerikai futball, NFL, 12. játékhét
Minnesota Vikings @ Detroit Lions 13-16
Washington Redskins @ Dallas Cowboys 26-31
Pittsburgh Steelers @ Indianapolis Colts 28-7
 
 

Videók